Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Considence,coincidence


Πάντοτε γοητεύομουν απo το μυστήριο των συμπτώσεων,ναι μυστηριο γιατι παραμένει ενα θέμα που δεν μπορεί να δώσει καποιος μια καθαρή απάντηση για ποιο λόγο συμβαίνει.

Μα αγαπητέ συμβαίνει γιατί...τυχαίνει να συμβαίνει θα με πει ενας σκεπτικιστής μη πιστευοντας οτι υπάρχει κάτι παραπάνω.Καποιες συμπτώσεις όμως ειναι τοσο έντονες και παράξενες που σε βάζουν στο τρυπάκι να σκεφτεις και να αναρωτηθείς γιατί γίνονται.

Συμπτώσεις συμβαίνουν λίγο πολύ σε όλους μας,κάποιες δε που συμβαίνουν, άραγε γίνονται για να μας δείξουν κατι και αν ναι πως μπορούμε να το μεταφράσουμε η να βγάλουμε μια άκρη;

Αν καποιος επιχειρήσει να ψάξει το θέμα ισως δεν βγάλει άκρη,ισως και να βυθιστεί.....περισσότερο και να μην μπορεί να βγει απο αυτο το τέλμα.

Για κάποιους υπάρχει μια μυστηριώδης δύναμη που υποκινεί το φαινόμενο των συμπτώσεων,κάποιοι άγραφοι νόμοι της φύσης ίσως. Για κάποιους άλλους δεν ειναι τιποτα παραπάνω απο απλές επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

Considence,coinsidence..........

2 σχόλια:

Manipenny είπε...

Για παράδειγμα ήταν τόσο σύμπτωση οι καρδούλες στο αμάξι και το μήνυμα στο κινητό? Δε νομίζω Τάκη. Πιστεύω ότι κάποιος μυστηριώδης νόμος της φύσης υποκινεί όλο αυτό. Ή ίσως κάποια μορφή εξωγήινης νοημοσύνης.. Τώρα ας πούμε αυτό το σχόλιο που ξαφνικά ξεπετάχτηκε στο άρθρο είναι τυχαίο? Σύμπτωση? Και τι κρύβεται πίσω από αυτό?

Dimi Christiano είπε...

everything is in u head!

Δημοσίευση σχολίου