Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σημειώσεις μου για αυτά που είτε αρέσουν είτε όχι υπάρχουν στο twitter


- η δύναμη των users που θεωρούντε 'leaders'/ρεύμα που ακολουθείται και επηρεαζει πράγματα και λεγόμενα, (άλλωστε ειναι και marketing targets λόγω της 'επιρροής).

- έχω την αίσθηση οτι κάποιοι προσπαθουν να επηρεάσουν σαν μέσο την γνώμη,δεν είναι μόνο οτι μεταφέρουν την δικιά τους

- big gap μεταξύ followers-following:  δεν θεωρώ 'normal' το γεγονός γιατί ένας έχει απόκλιση τουλαχιστον 300 και followers,δηλαδή οι αλλοι στο πηγάδι κατούρησαν? Με εξοργίζει αυτό να το βλέπω σε άτομα που στο κάτω κάτω δεν ειναι και τοσο περσόνες.

- μας πειράζει που τρώμε unfollow όταν δεν ξέρουμε κάποιον,γιατι ακριβώς? για να μας ακολουθεί για το θεα Αθήναι η για αυτο που είμαστε

- οτι υπάρχει αριστερό ρεύμα στο twitter to ξέρουν και οι πέτρες,με την ίδια λογική όμως που κράζουν τους δεξιούς πρέπει να δέχονται την κριτική και απο αυτούς χωρίς ειρωνίες.

- οταν κάποιος 'leader' στο twitter εκφέρει άποψη ο 'λαός' συμφωνεί και πρώτος το 'λίθο βαλέτω'.Όμως αν αποδειχθεί λαθος θα του έρθει μπούμερανγκ?

- το κράξιμο τελικά που ρίχνουμε στα reality/show της tv είναι η ίδια τους η δύναμη,δηλαδή η παρακολούθηση τους! Το ιδανικό κράξιμο για μένα θα ήταν η αποστασιοποίηση απο αυτά!

- λεμε οτι στο facebook πεφτει πέσιμο,λιγουριά και dating,όμως και εδω υπαρχει με μια άλλη μορφή,πιο σοφιστικέ,πιο συγκρατημένη

- είναι γεγονός πως θα ρίξουν την προσοχή (οι άντρες) σε κάποια ερώτηση μιας γοητευτικής ίσως user παρά σε καποιου αρσενικού.

- λένε και έτσι ειναι εν μέρη ότι επικρατούν καλές απόψεις μέσα και οτι η επανάσταση μπορεί να γίνει μέσα απο εδώ.Πόσο μέσα ομως όταν γκρινιάζοντας για το παραμικρό στην ουσία ξεσπάς εδώ και όχι έξω;

Παλιά τα κρατούσες μέσα σου,πλέον μέχρι και για το αν δεν έχει τσίχλες το περίπτερο το γράφεις.Το σύστημα όμως οφελείται όταν εσύ ξεσπάς μεσα και όχι έξω απτο network!

4 σχόλια:

Tasos είπε...

"το θεα Αθήναι" τα σπαει :) καλοπροαίρετα παντα..

Dimi Christiano είπε...

πιστεύω οτι δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο του για να βάλω :P

konstantinos είπε...

Αγαπητέ, ειδικά το τελευταίο σου σχόλιο με βρίσκει σύμφωνο! Έχω την άποψη ότι όταν ο κόσμος εκτονώνεται πχ παρακολουθώντας Λαζόπουλο, χειροκροτεί και λέει "Καλά τα λες, Λάκη, είναι όλοι τους ρεμάλια", ξεχνάει ότι αυτός πήγε να ψηφίσει και μαλακίστηκε πίσω από την κάλπη, γιατί κάτι του τάξανε γι'αυτόν ή το παιδί του κι έτσι ξαναπάει στην κάλπη έχοντας ακούσει νέες υποσχέσεις και ξεχνά, ξεχνά σα χρυσόψαρο. Μόνο που το χρυσόψαρο μένει στη γυάλα του και δεν ενοχλεί κανέναν, ενώ αυτοί που εκλέγονται επηρεάζουν τις ζωές όλων μας...

Dimi Christiano είπε...

έτσι είναι όπως τα λες φίλε,γιατί ξέρουν την 'ροη' του θέματος,σου λένε 'βρίσε όσο θες εκεί,όμως πάλι δικός μας θα είσαι στην κάλπη'.

Δημοσίευση σχολίου