Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Σκέψεις για το καλοκαίρι


Tο καλοκαίρι ειναι μια περίοδος του χρόνου που μας επιτρέπει να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μου ειτε πολύ ειτε λίγο. Είναι μια περίοδος που μπορεί να κάνουμε πλάνα για τον χειμώνα (όσο γίνεται) ή να σκεφτούμε τα όσα κάναμε μέχρι τώρα.
Μας προσφέρει την απόλαυση του μπάνιου στη θάλασσα,της ηλιοθεραπείας (με μέτρο) κάτω απτον καυτο ήλιο,και την καλή παρέα απο φίλους και συγγενείς.
O κάθε ανθρωπος επιλέγει τον τόπο προορισμού του ανάλογα τις διαθέσεις και τις ορέξεις του,άλλοι προτιμούν κάποιο μοναχικό μερος μακριά απο την βαβούρα και άλλοι προτιμούν τα μέρη που σφίζουν απο λαοθάλασσα.
Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια όμορφη χώρα που παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν παυει να εχει ενα μεγάλο φυσικό πλούτο.
Υπάρχουν μέρη που δεν τα έχουμε επισκεφτεί, ίσως οχι πολύ γνωστά η που να συγκαταλέγονται στα λεγόμενα τουριστικά και όμως που αξίζουν την προσοχή μας.
Θα με πείτε να δώσω κανα παράδειγμα αφού το αναφέρω. Θα πω πως καλύτερα να ψάξει ο καθένας μας για μέρη που υπάρχουν σχετικά κοντά του πρώτα και με βοήθεια απτο διαδίκτυο να αντλήσει οσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτά.
Είμαι σίγουρος πως κάποιες φορές επισκεφτήκαμε προορισμούς που δεν τους είχαμε σε εκτίμηση και με το πέρας της επίσκεψης μας μείναμε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου