Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Google+


Nα μαι κι εγώ στο google+  ένα social network που έρχεται με την προοπτική να υπερκεράσει το facebook.Η ιστορία μέχρι στιγμή μας δείχνει οτι θα συμβούν δύο πράγματα.Είτε θα το ανταγωνιστεί αρκετά,να το ξεπεράσει αδύνατον με τα μέχρι τώρα δεδομένα,είτε να μείνει στο πάνθεον σαν ένα αλλο social network που απέτυχε να το κάνει.

Η αλήθεια είναι πως αν δεν το μάθαινα απτο twitter στο οποίο εξαπλώθηκε η είδηση σαν ιός,δεν θα το μάθαινα έγκαιρα στο να δημιουργήσω λογαριασμό. Σαφώς και όσοι εχουμε account εκεί,δεν ειμαστε μοναδικοί.Η google πέτυχε πάντως ενα πολύ καλό επικοινωνιακό κόλπο με τις προσκλήσεις κάνοντας αρκετό κόσμο (ανάμεσα σε αυτους και εγώ) να ψάχνει για πρόσκληση για να κάνει λογαριασμό.

Το google+  για την ώρα είναι ανοιχτό στο κοινό μόνο με την μέθοδο των προσκλήσεων και βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου ειναι καλές.η δομή του είναι μια μίξη απο facebook και twitter,τα δε like εχουνε αντικατασταθεί απτο +1.

Το μέλλον ειναι αυτό που θα δείξει για το αν η google θα μπορέσει να κοντράρει το facebook.΄Βάσει τεχνογνωσίας και εμπειρίας μπορεί να το επιτύχει,αλλά εμένα κάτι με λέει οτι to αληθινό χτύπημα στο facebook θα έρθει απο κάποιο μέσο που δεν θα το περιμένουμε..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου