Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζοντας.....



Γινεται να βρίσκεσαι σε ευφορία η σε αισιόδοξη τροχιά όταν όλα γύρω σου θυμίζουνε και είναι μαύρα.
Αυτή η κατάσταση δεν σε αγγίζει δηλαδή; δεν σε επηρεάζει αυτη η γενική θλίψη που βλέπεις έξω στον δρόμο;

Σε αγγίζει αλλα υπάρχουν πράγματα και άνθρωποι που σε ταξιδεύουν, η χρονική διάρκεια δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Ξεχνάς για λίγο την σκληρή πραγματικότητα και βρίσκεσαι σε μια άλλη σφαίρα,σε ένα άλλο κόσμο. Δεν εννοώ οτι ξαφνικά ολα έγιναν ρόδινα και τελείωσαν μια και καλή τα προβλήματα. Τα προβλήματα θα εξακολουθουν να υπάρχουν όμως χάρη σε κάποια πρόσωπα που σε ακολουθουν μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι αλλιώς.

Πρόσωπα που ειτε τα ξέρεις για πολύ είτε για λίγο και ειναι ικανά να σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα, να μπορείς να ξεμπλοκαρεις χάρη με μια τους κουβέντα,με μια τους κίνηση.

Ο χαρακτήρας μας εξάλου κρίνεται εν πολλοίς μέσα απο δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα. Αυτο δεν σημαίνει οτι αυτοί που θα πετύχουν μονο εχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα οπως θέλουν να το πλασάρουν καιρό τωρα στην κοινωνία. Η διαχείριση δυσκολιών ακομα και με μη επιθυμητά αποτελέσματα χτίζουν τον χαρακτήρα και τον δυναμώνουνε.

Πιστεύω οτι η ελληνική κοινωνία θα δοκιμαστεί αρκετά απο αυτη την κατάσταση που χαρακτηρίζεται άθλια. Θα δοκιμαστεί η αντοχή της ακόμα και οι αρχές της. οι δυσκολίες δε ενδέχεται και να αλλάξουν καποια στοιχεία της συμπεριφοράς της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου