Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

One year of blogging


Ενας χρόνος ύπαρξης του blog μου και παρα τα παγωμένα δάχτυλα που πληκτρολογούν αυτη την στιγμή νιώθω μια ζεστασιά.

Αυτό γιατί συνεχίζω να γράφω και να διατηρώ αυτο το μέσο για να εκφράζομαι αλλά και για να διατυπώνω απόψεις. Οταν ξεκίνησα να δω τι θεματολογία να του δώσω σκέφτηκα κάτι. Αφού ειναι δικό μου μπορώ να βάζω οτι με κατεβαίνει στο κεφάλι, απο την στιγμή που εκφραζει εμένα δεν υπάρχει συγκρεκριμένη θεματολογία.Αυτο πιστεύω χαρακτηρίζει καλύτερα αυτό που είναι ο καθένας μας.  Χαίρομαι που το κάνω.

Τα θέματα μέσα σε αυτον τον χρόνο κυμάνθηκαν μεταξύ αμπελοφιλοσοφιών και social media. Απόψεις απο twitter,facebook και google plus ετσι οπως τα ζω και τα βλέπω εγώ.

Η αλήθεια ειναι οτι υπήρχαν και άλλες φορές που ήθελαν να γράψω,όμως καποιες φορές απλώς δεν με έβγαινε πλήρως αυτό και απο το να βάλω κατι προχειρο για τα μάτια του κόσμου δεν το έκανα καθόλου. Δεν έβαλα στόχο μεχρι που μπορεί να φτάσει, όσο έχω διάθεση να γράφω θα το κάνω.

Θελω να πιστευω οτι ολα τα κείμενα γράφτηκαν γιατι απλως το ήθελα εκείνη την στιγμή.

Τα κείμενα ήταν μικρά κατα γενική ομολογία αλλα για μένα μέσα απο λίγες σειρές και παραγράφους διατυπώνονται αρκετά νοήματα.

Οσοι εχουν υπομονή και διαβάζουν το blog θα ηθελα να τους ευχαριστησω,με κάποια πράγματα θα συμφωνουν....με καποια αλλα πάλι θα συμφωνουν θελουν δεν θέλουν! (δημοκρατία έχουμε άλλωστε!)

Θα έλεγα οτι ειναι περίεργος καιρός για blogs απο την μια πλευρά γιατί οι περισσότεροι απο μας καταναλωνόμαστε στα social media  με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε πολυ χρόνο για να τα διαβάζουμε.

Οπως και να χει ελπίζω να συνεχίζω να γράφω αλλά και να διαβάζω αλλων ατόμων απόψεις απο κει

2 σχόλια:

Εξύμνoς είπε...

Ίσως είσαι από τους λίγους που ξεκίνησαν το blogging τον τελευταίο χρόνο. Αυτήν την ζεστασιά που λές την αισθανόμαστε όλοι όσοι γράφουμε τις σκέψεις μας που και που περιμένοντας με ανυπομονησία ένα σχολιάκι! Όντως τα social media έχουν τραβήξει πάρα πολύ κόσμο απο τα blogs και έχουν κοψει πολύ από την κινητικότητά τους αλλά ποιοτικά δεν έχει αλλάξει τίποτα! Προσωπικά το blog το θεωρώ το internetικό σπίτι μου!! Να είσαι πάντα καλά και να συνεχίσεις να γράφεις με την ίδια θέρμη!!

Dimi Christiano είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ,τα blog εχουν την ιδιαιτερότητα που κανενα αλλο μέσο δεν έχει,δηλαδή του να μας εκφράζουν απεριόριστα.Είναι οπως το λες το ιντερνετικό μας σπίτι.Καλό ειναι να διατηρουμε οσο μπορουμε εκεί τον χαρακτήρα μας σεβόμενος πάντα και την άποψη των σχολιαστών.

Δημοσίευση σχολίου